Ntelo (links) in actie bij MVV 

Ntelo (links) in actie bij MVV ©  ISOPIX

Beerschot ontkent mogelijke transfer van Ntelo, voorlopig ook geen uitgaande transfers op til

De 21-jarige Mitchy Ntelo wordt dan toch niet de negende zomeraankoop van Beerschot. Beerschot heeft een aantal weken geleden wel eens gepolst naar de Luikse spits, maar de club ontkent dat hij momenteel een concrete piste zou zijn. Beerschot heeft daarnaast nog geen enkele concrete vraag, laat staan een bod, ontvangen voor Sebaoui, Shankland of Van den Bergh.

Koen Frans

Mitchy Ntelo werd de voorbije dagen en weken meermaals aan een uitleenbeurt aan Beerschot gelinkt. Ook reeksgenoot Deinze toonde naar verluidt interesse. De jonge aanvaller van Standard heeft intussen al aangegeven dat hij volop zijn kans wil gaan bij de Rouches. Beerschot ontkende woensdag bovendien formeel dat de 21-jarige Luikenaar een concrete piste zou zijn, in het verleden werd er hooguit eens gepolst bij zijn entourage. Ntelo werd vorig seizoen door Standard uitgeleend aan de Nederlandse tweedeklasser MVV, waar hij 10 keer scoorde.

Ook langs uitgaande kant gonst het dezer dagen van de geruchten op het Kiel. Ilias Sebaoui staat hoog op het verlanglijstje van KV Mechelen, maar Beerschot gaat er nog steeds vanuit dat de smaakmaker van vorig seizoen bij de club zal blijven. KV Mechelen heeft dan ook nog geen enkele keer contact opgenomen met Beerschot.

Jan Van den Bergh geniet interesse van enkele eersteklassers, maar ook daar blijft het afwachten op een officieel bod. Net als bij Lawrence Shankland overigens. Dat Stipe Radic weg wil, is geen geheim. De Kroatische verdediger geniet interesse van het Poolse Lech Poznan en een club uit de Duitse Bundesliga, maar ook een overstap naar zusterclub Sheffield United blijft een mogelijke piste.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vanavond zijn alle bovengenoemde spelers gewoon van de partij voor de oefenmatch tegen eersteprovincialer Kontich FC. Blessing Eleke (niet in de selectie), Marco Weymans (ziek) en Thibaud Verlinden (gekwetst) zullen er straks niet bij zijn.

LEES OOK. (Ook) KV Mechelen zet zijn zinnen op Beerschot-revelatie Ilias Sebaoui, Dom kan naar Westerlo

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio