Het team van De Praktijk opent op 1 juli de groepspraktijk in een nieuwbouw. 

Het team van De Praktijk opent op 1 juli de groepspraktijk in een nieuwbouw. © RR

Nieuwe groepspraktijk in Kessel wil pijnvrij leven in de praktijk brengen

Kessel -

In een nieuwbouw op de Grote Steenweg in Kessel opent op 1 juli groepspraktijk De Praktijk. Mensen kunnen er terecht voor kinesitherapie, manuele therapie, logopedie, voedingsadvies en loopbaancoaching.

Bert Provoost

Zaakvoerders Jasper Vanderheyden (30) en Sarah Vlaisloir (33) zijn de kinesitherapeuten van dienst. “We willen pijnvrij leven en bewegen in de praktijk brengen, met programma’s en behandelingen op maat van het individu”, klinkt het.

Jasper en Sarah werkten eerder al samen in een praktijk in Lier, maar stampten het afgelopen jaar een nieuw gebouw uit de grond voor een multidisciplinair medisch centrum. “We zijn heel blij met de nieuwe locatie. We hebben hier zes behandelruimtes en een aparte oefenzaal. In De Praktijk helpen we onder meer mensen met nek- en rugklachten, sporters en pas bevallen of zwangere vrouwen”, zegt Sarah Vlaisloir.

Medezaakvoerder Jasper Vanderheyden is naast kinesist ook personal trainer. “Dry-needling en manuele therapie zijn mijn specialisaties, en daarnaast help ik mensen weer op niveau, bijvoorbeeld als ze pas zijn geopereerd.”

Stresscoaching

Laura Vets zorgt voor voedings- en dieetadvies, terwijl Enya De Graef instaat voor manuele stemtherapie en logopedie. Carine Gonzalez geeft loopbaanbegeleiding, stress- en burnoutcoaching. (bepr)

www.depraktijk-kessel.be

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio