Wansmakelijke vandalenstreek: Sint-Niklazenaar vindt auto terug ingesmeerd met uitwerpselen. © TV Oost

Wansmakelijke vandalenstreek: onbekenden smeren auto in met uitwerpselen

Sint-Niklaas -

Dinsdagochtend vond een bewoner in Sint-Niklaas zijn geparkeerde auto terug, vol gesmeerd met uitwerpselen. Wie verantwoordelijk is voor de wansmakelijke vandalenstreek, is voorlopig onduidelijk.

Pieter Van Hecke

De wagen stond sinds zaterdagavond, ietwat uit het zicht, geparkeerd in de Noordlaan. De vandalen konden dus vrijwel onopgemerkt hun walgelijke handeling uitvoeren. Een andere wagen die nabij geparkeerd stond, bleef onaangeroerd. De eigenaar van de wagen deed dinsdagochtend omstreeks 7 uur de onfrisse ontdekking. Hij uitte al zijn frustratie op Facebook en vraagt aan de dader(s) om zich te melden.

“Alle deurklinken, kofferdeksel, zijramen achterraam, zijspiegels en achterruit waren met fecaliën ingesmeerd”, zegt de eigenaar, die liever niet met naam en toenaam in de krant komt. “Ik heb met een emmer en een spons het meeste van de klink afgewassen zodat ik toch fatsoenlijk mijn deur kon opendoen. Ik ben dan onmiddellijk naar de carwash gereden.”

Hij deed aangifte bij de politie van het voorval die een pv opstelden tegen onbekenden. Eventuele getuigen mogen zich steeds aanmelden bij de politie.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio