Sarah, vriendin van Viktor, wil voorlopig niet in ‘De Verhulstjes’: “Wie weet denk ik er over drie jaar anders over”

Viktor Verhulst (27) en Sarah Puttemans (23) houden hun relatie bewust privé: hij is niet in haar vlogs te zien, zij niet in De Verhulstjes. De Leuvense influencer praat in Dag Allemaal over die keuze en geeft een zeldzame inkijk in hun relatie. “Viktor is een heel makkelijk persoon, alles wat we doen is goed voor hem.”

edb

Buiten een zeldzame foto samen op Instagram, geven Viktor en Sarah weinig prijs over hun relatie. Een interviewaanvraag met één van de twee gaat gepaard met de mededeling dat er niet gepraat wordt over zijn of haar liefdesleven. “We denken dat dat het gezondste is voor onze relatie”, vertelt de Leuvense in Dag Allemaal. “Ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds dan toch bekendmaakte.” Dat was in februari 2020, toen het koppel zo’n vier maanden samen was.

Voor Puttemans is wat zij en Viktor in hun relatie doen privé, “we willen dat niet op straat gooien”. Dus is zij niet te zien in De Verhulstjes, in tegenstelling tot Jef, de vriend van Marie. En Viktor komt bewust niet in beeld in de vlogs op het YouTube-kanaal van Sarah, die rond de 50.000 keer bekeken worden. Al sluit Puttemans niet uit dat zij ooit wél deel zal uitmaken van De Verhulstjes. “Wie weet denk ik er over drie jaar anders over. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Voorlopig ziet die er rooskleurig uit voor het verliefde koppel. “Het is misschien moeilijk te geloven, maar wij maken nooit ruzie. Om de drie maanden hebben we een kleine discussie, maar meer rimpelingen zijn er echt niet”, aldus Puttemans. Viktor is volgens haar “een heel makkelijk persoon”. Ze houden beiden van “de simpele dingen”. “Of we nu in een chic hotel overnachten of in een mobilhome, in een tent of op een harde matras op de grond: we maken altijd plezier.” De twee wonen nu nog elk in een eigen stekje, ooit willen ze samen een huis kopen. “We vinden het fijn om het nu rustig op te bouwen. In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor.”

Afgelopen weekend vierden de twee samen nog de verjaardag van Puttemans. Dat gebeurde op de Evanna, die voor de gelegenheid een roze decor kreeg.

Vastgoed

Jobs in de regio