Leerlingen Justice, Luna en Vanessa (allen met drankbeker) rolden voor de laatstejaars de rode loper uit voor een onvervalste Prom Night. 

Leerlingen Justice, Luna en Vanessa (allen met drankbeker) rolden voor de laatstejaars de rode loper uit voor een onvervalste Prom Night. © rr

Leerlingen Den Biezerd organiseren galabal in Amerikaanse stijl

Niel -

Om het schooljaar feestelijk af te sluiten, kreeg GO! technisch atheneum Den Biezerd in Niel de allure van een campus in de States. Justice Verhaegen (20), Luna Tielens (19) en Vanessa Trawinski (19), drie leerlingen van het zevende jaar Kantoor, zetten er eigenhandig een galabal in onvervalste Amerikaanse stijl voor de laatstejaars op poten.

“Begin dit schooljaar al kregen we het idee om een Prom Night, zoals ze dat in de VS noemen, te organiseren”, vertelt het drietal. “Met onze medeleerlingen van Kantoor kwamen we toen overeen dat we het bal zouden organiseren met de opbrengst van onze GIP-projecten.”

Zo verkochten ze onder meer donuts, juwelen en wimpers. In totaal zamelden ze zo’n 600 euro in. Daarmee konden ze onder meer zorgen voor een gepaste aankleding met een aantal typische ingrediënten als een rode loper, een ballonnenboog en de typische rode drinkbekers zoals uit de film. De laatstejaars trokken ook allemaal een passende outfit aan.

De drie organiserende dames en een medeleerlinge poseren in een passend decor met ballonnen en veel glitter.

De drie organiserende dames en een medeleerlinge poseren in een passend decor met ballonnen en veel glitter. © rr

Het drietal blikt tevreden terug. “We kregen veel hulp van medeleerlingen, leerkrachten en medewerkers van de school om er een geslaagde avond van te maken. Bij de buren hadden we vooraf ook een briefje gepost om hen te verwittigen dat er ’s avonds een feest in de school was. Alles is vlot verlopen. Om 23u was het feest afgelopen”, zeggen Justice, Luna en Vanessa. Ze zijn zo enthousiast dat twee van de drie verdere studies in de eventsector wel zien zitten.

(bar)

Aangeboden door onze partners

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Jobs in de regio