Goedele Liekens geeft criticasters lik op stuk na opmerkingen over haar figuur

Onlangs kreeg seksuologe en politicus Goedele Liekens behoorlijk wat commentaar op een foto die ze van zichzelf deelde in badpak. Volgers merkten op dat ze de tv-persoonlijkheid, die net een jaar kankervrij was verklaard, ’graatmager’ vonden en dat ze wel wat meer kon eten. Zaterdagavond geeft Liekens hen een koekje van eigen deeg.

Ze plaatst een foto van zichzelf in een restaurant waar ze een enorme hamburger en frieten voor zich heeft staan. Ze steekt daarbij een duim op naar de camera. En met een emoji van een smiley die zijn tong uitsteekt, schrijft ze erbij: “Zei er iemand dat ik te weinig eet? Smakelijk!”

Haar gevatte post kan op veel lof rekenen. Velen geven haar complimenten om haar stralende verschijning en raden haar aan zich sowieso niets aan te trekken van al het eerdere commentaar. Zo schrijft ene Sandra: “Laat ze praten lief mens. Na alles wat je hebt meegemaakt.”

LEES OOK. Goedele Liekens slachtoffer van bodyshaming door gewichtsverlies: “Zelfs 65-plussers doen aan deze vorm van online agressie”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio