©  BELGA

Edisson Jordanov (Westerlo) komt terug op vreselijk busongeval met nationale ploeg: “Bijzonder nare ervaring”

Edisson heeft een bewogen periode achter de rug. Enerzijds was er een prachtig moment: het huwelijk met zijn Yehaneh aan het Italiaanse Lago Maggiore. Anderzijds was er het busongeval met de Bulgaarse nationale ploeg.

bdh

Edisson Jordanov sprokkelde tegen AA Gent zijn eerste speelminuten in de voorbereiding. “Maandag hervatte ik de training. Ik ben vorige week zaterdag in Italië getrouwd. Op het feest in de buurt van het Lago Maggiore waren enkele ploegmaats aanwezig: Tuur Dierckx, Rubin Seigers, Thomas Van Den Keybus, Koen Van Langendonck en Igor Vetokele. Mijn trouwfeest was eerder gepland voor 2021 en door corona een jaar uitgesteld. Het was heel leuk om het met familie, vrienden en enkele ploegmaats te vieren. De huwelijksreis zal voor later zijn. Wellicht tijdens de WK-break”, legde de Bulgaarse international uit.

 

Hij kwam ook nog even terug op het busongeval in de aanloop naar de laatste interland van Bulgarije in Georgië. “We werden door twee Georgische bussen naar het hotel gebracht. Ik zat in de tweede bus en gelukkig zaten mijn ploegmaats en ik niet vooraan in de bus. De bussen reden te snel en de tweede bus reed frontaal in op de eerste. Het was een bijzonder nare ervaring. Mijn onfortuinlijke ploegmaat Todor Nedelev zat achteraan in de eerste bus en liep een schedelbreuk op. Hij is sinds woensdag terug in Bulgarije en hem wacht een revalidatie van drie tot zes maanden. Al een geluk dat hij het nog kan navertellen. De interland tegen Georgië was nadien eigenlijk bijzaak”, aldus Jordanov.

LEES OOK. Nations League opgeschrikt door zwaar busongeval met nationale ploeg van Bulgarije: Nedelev weer bij bewustzijn na schedeloperatie

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio