Dirk Vandenberghe, managing director van Aurubis Beerse (rechts op foto), viert samen met enkele werknemers de naamswijziging van het metaalverwerkend bedrijf op een feestlocatie bij Plantrent in Beerse. 

Dirk Vandenberghe, managing director van Aurubis Beerse (rechts op foto), viert samen met enkele werknemers de naamswijziging van het metaalverwerkend bedrijf op een feestlocatie bij Plantrent in Beerse. © Bart Van den Langenbergh

Personeel Aurubis Beerse viert naamswijziging

Beerse

Het personeel van het recyclagebedrijf Aurubis in Beerse zette vrijdag de zomer passend in met een feest in de gebouwen van Plantrent in Beerse.

Met als motto A trip to the summer werd een serre van Plantrent op Polendam in Beerse omgetoverd tot een zomerse locaties met verwijzingen naar de jungle en met allerlei culinaire verwennerijen en enkele acts. “In december vorig jaar hebben we de naam gewijzigd van Metallo Belgium naar Aurubis Beerse. We konden door corona deze mijlpaal toen niet vieren”, vertelt Dirk Vandenberghe, managing director van Aurubis Beerse. “Het is fijn dat we het merendeel van onze 470 personeelsleden nu toch samen kunnen brengen. Een aantal werknemers verzorgt nog de permanentie op de site, maar we bieden hen ook nog iets aan.”

Aurubis Beerse, dat al meer dan honderd jaar bestaat, bereidt de bouw van een gloednieuwe recyclage-installatie voor waardevolle metalen in Beerse voor, goed voor een investering van 27 miljoen euro. Het personeelsbestand kan uitbreiden met 15 extra werknemers. (bvdl)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio