Laura Lynn doet mee met Kapellen Zingt. 

Laura Lynn doet mee met Kapellen Zingt. © BELGAIMAGE

Kapellen Zingt viert vijfde verjaardag in gemeentepark

Kapellen -

“Kapellen Zingt” bestaat vijf jaar en dus wordt het op vrijdag 1 juli een feestelijke editie in het gemeentepark Beaulieu met shows, verschillende live optredens en natuurlijk samen zingen.

Wim Versées van het organiserende DBV Events blikt vooruit: “In 2017 waren we een zomerafsluiter en zakten er meteen al 3 000 mensen af naar het gemeentepark om te zingen. Een jaar later werd het concept uitgebreid met een eerste samenwerking met de Kapelse jeugddienst. Zo werd er een KidConcert georganiseerd met verschillende side-events zoals een springkastelendorp, grime en randanimatie.” ( )

Versées: “De eerste dag van de zomervakantie op de agenda staan in een jubileumjaar is schitterend. We openen om 14u met een heus KidConcert in een omgeving waar kinderen zich veilig en verantwoord naar hartenlust kunnen uitleven.”

Ook de jongeren en gezinnen worden op hun wenken bediend door een liveshow van jongerenband De Planken. Om 15u brengt de groep rock- en popmuziek.

Het echte verjaardagsfeest start om 19u30 met De Meezingers. Deze liveband bestaat onder meer uit Koen Crucke, Axl Peleman en Stef Poelman. Zij warmen het publiek op voor de apotheose van Kapellen Zingt. Om de avond wordt afgerond door Laura Lynn. De toegang blijft gratis. (evdw)

Vastgoed

Jobs in de regio