©  ISOPIX

Westerlo oefent vandaag in Gent, Ravil Tagir is vierde aanwinst

Het zijn drukke dagen voor Hasan Cetinkaya en Westerlo. Een dag na de komst van Bryan Reynolds werd ook de Turkse verdediger Ravil Tagir (19) voorgesteld.

sks

Hij wordt voor twee seizoenen gehuurd van Istanbul Basaksehir, dat twee jaar geleden na de landstitel nog 2,5 miljoen euro neertelde. Tagir, een linksvoetige verdediger die zowel centraal als op de flank uit de voeten kan, kwam de voorbije twee seizoenen 15 keer in actie voor de Turkse club. In Westerlo moet hij de concurrentie aangaan met seizoensrevelatie Maxime De Cuyper. De Amerikaan Griffin Yow wordt vandaag op de club verwacht.

Oefenmatch tegen AA Gent

In ’t Kuipje ontvangt Westerlo vandaag AA Gent voor de tweede oefenmatch. “Een ideale test om vroeg tijdens de voorbereiding al te zien wat er goed is en wat er nog beter moet”, aldus Jonas De Roeck. Westerlo een AA Gent spelen twee keer een uur. Supporters zijn welkom, de wedstrijd is gratis voor abonnees. Nieuwkomers Bryan Reynolds en Ravil Tagir zullen in principe nog niet in actie komen. Voor hen en de spelers die een beperkt aantal speelminuten zullen krijgen, staat er vandaag ook nog een training op het programma.

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio