Een beeld uit 2019. 

Een beeld uit 2019. © Marc Wouters

Nieuwe start voor Bus-Kruid in Hof De Bist

Ekeren -

Bus-Kruid is terug na twee jaar festivalstilte. wie zich heerlijk wil ontspannen en van een lekker hapje houdt, moet vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni een tripje maken naar het Hof De Bist in de Veltwijcklaan 252.

Het cultuurcentrum 252cc en OAKED slaan opnieuw de handen in mekaar om de bezoekers culinair en cultureel te verwennen. De locatie blijft behouden, maar de coronastilte gaf de organisatie de gelegenheid om zich te herbronnen en nieuwe ideeën uit te werken. OAKED zorgt voor vernieuwing in het culinaire aanbod en vooral de beleving hiervan. Geen foodtrucks meer, maar een volledig eigen aanbod met naast de gekende streetfood meer accenten op ‘koken op open vuur’.

Ticketverkoop

Voor het cultuurcentrum is Bus-Kruid de gelegenheid om het nieuwe programma 2022-2023 aan te kondigen. Heel het weekeind treden muziekgroepen op en wordt ook veel aandacht besteed aan de kinderen. 252cc beschouwt het weekeind als officiële start van de ticketverkoop. Volledig programma vind je op de website van 252cc. (mawo)

www.252cc.be

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio