Enkele deejays maken begin juli hun opwachting in Bobbejaanland tijdens School‘s Out. 

Enkele deejays maken begin juli hun opwachting in Bobbejaanland tijdens School‘s Out. © RR

Bobbejaanland schakelt deejays in tijdens School’s Out

Lichtaart -

Het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) viert van vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli met School’s Out het einde van de examens en de start van de zomervakantie. Enkele deejays brengen dan extra sfeer in het pretpark.

Bobbejaanland pakt vanaf vrijdag 1 juli uit met een driedaags muzikaal evenement waarbij de schoolgaande jeugd alle examenstress van zich kan afschudden en de zomervakantie al feestend kan inzetten.

“De jeugd werd door de voorbije coronajaren allesbehalve getrakteerd op een feestje. Nu het weer kan, gooien we daarom alle registers open”, zegt Peggy Verelst, commercieel directeur bij Bobbejaanland. “We bieden meer dan veertig attracties aan gecombineerd met een stevige line-up van Vlaamse deejays om de schoolvakantie goed in te zetten, en dat aan een studentenprijsje.”

Livado bijt de spits af en opent zowel op vrijdag, zaterdag als zondag het feest. Op vrijdag wordt hij vergezeld door het deejay-duo Karakals, dat later de draaitafel doorgeeft aan Discobar Joossens ft. Koen Crucke. Op zaterdag brengen Voltrack en hiphoptalent Daniël Busser sfeervolle plaatjes. Zondag bestaat de line-up uit Michael Amani en De Bromeo’s.

De toegang tot het event is gratis voor alle bezoekers die een ticket kopen voor een bezoek op 1, 2 of 3 juli. Met de code school022 krijgen bezoekers 40% korting. Ook wie een abonnement heeft Bobbejaanland, mag mee komen vieren. De deejays zijn aanwezig tussen 13u en 17u. (bvdl)

 

www.bobbejaanland.be

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio