Er waren frieten voor iedereen. 

Er waren frieten voor iedereen. © Marc Peeters

Iep iep hoera voor de Ieperstraat: feest voor vijf jaar campus kOsh1

Herentals -

De campus kOsh1 aan de Ieperstraat in Herentals bestaat vijf jaar en dat werd donderdag uitgebreid gevierd. De 850 leerlingen en medewerkers mochten passeren aan één van de drie frietkramen op de speelplaats voor frieten en een snack. Er stonden ook drankjes klaar.

Daarna was er volop muziek in de polyvalente zaal van de school met onder meer de zusjes Verschueren en tieneridool Camille. “Het oorspronkelijke plan was om de viering van het vijfjarig bestaan van onze nieuwbouw over een gans schooljaar uit te smeren”, weten de directieleden Christel Claes en Vicky Vandenreyken.

“Corona stak daar een jaar geleden nog een stokje voor. Vandaar dat we geopteerd hebben om eenmaal te knallen helemaal op het einde van het schooljaar. We hebben het evenement ‘Iep, iep hoera’ genoemd, naar de straat waarin we gevestigd zijn. Enchanté, de band gevormd door de zusjes Verschueren, zorgde meteen voor de nodige ambiance.

Anke, Ymke en Femke zaten in Herentals op school en zijn oud-leerlingen van de scholengroep kOsh. “Ik heb in deze zaal nog proclamatie gehad”, zegt Femke. “Het is wel plezant om hier nu terug te komen.“ (mph)

  

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio