© ATV

Kringwinkel in Lange Koepoortstraat klaar voor opening: eerste vestiging in nieuwe huisstijl

Antwerpen -

In de Lange Koepoortstraat opent morgen de nieuwe stadswinkel van De Kringwinkel. Een winkel in het centrum van Antwerpen was er niet meer sinds de sluiting van de vestiging op de Sint-Jorispoort eind 2020. Een gemis, vonden heel wat klanten. In de nieuwe vestiging kunnen Antwerpenaars terecht voor kledij, huisraad, kleine meubelen en elektro.

Elien Van Wynsberghe

Donderdagavond opende de nieuwe Kringwinkel de deuren in het bijzijn van de Antwerpse schepenen Tom Meeuws (Vooruit) en Koen Kennis (N-VA). Vanaf morgen is de winkel open voor het grote publiek. De stadswinkel is ook de eerste winkel van De Kringwinkel die door het leven gaat in diens nieuwe huisstijl. “Want na twintig jaar was het tijd om onze huisstijl en ons logo van een upgrade te voorzien”, zegt communicatieverantwoordelijke Louise Vrints.

Dat de nieuwe stadswinkel opent in de Lange Koepoortstraat, is geen toeval. “Die locatie hebben we strategisch gekozen. Deze straat is enorm aan het opleven en je hebt hier heel veel zaken met lokale of tweedehands mode”, aldus Vrints. “Dat past perfect bij onze identiteit.”

De aftrap van de nieuwe winkel gaat gepaard met een feestelijk openingsweekend. “Klanten krijgen kortingen en we leggen ook een riksja in naar onze vestigingen op het Nieuw-Zuid en vlak bij de Meir (waar uitsluitend kledij verkocht wordt, red.).”

 

 © Jan Van der Perre

 

 © Jan Van der Perre

 

 © Jan Van der Perre

 

 © Jan Van der Perre

 

 © Jan Van der Perre

Aangeboden door onze partners