© Sigrid Spinnox

Zomeren op familiefestival Circus Boelaere: clownerie, muziek en acrobatie

Borgerhout, Berchem, Deurne -

Op 2 en 3 juli is het niets dan feest in het Te Boelaarpark. Dan vindt opnieuw het gratis familiefestival Circus Boelaere plaats. Op het programma: heel veel circus, muziek, spelende kinderen en foodtrucks om de magen te vullen.

Het zijn alweer twee goedgevulde dagen waar Circus Boelaere mee uitpakt. Een greep uit de artiesten die present tekenen: Ell Circo D‘ell Fuego, 4 hoog, Theater Hoetchatcha, Compagnie Krak en Yanimo. Er zijn ook enkele grote kleppers te zien zoals circusshows met Sur Mesure en À 2 mètres. Bezoekers mogen zich verwachten aan een mix van voorstellingen om naar te kijken en om zelf aan deel te nemen.

Zo nodigt Ell Circo D’ell Fuego iedereen uit in hun vliegend universum. Hun dappere acrobaten tonen spectaculaire kunsten en geven het publiek nadien de kans hen te vergezellen tijdens een workshop. 4 hoog brengt dan weer een sprookjesachtige voorstelling over avonturen beleven, falen en opnieuw proberen.

Circus Boelaere belooft het Te Boelaarpark dus twee dagen lang volledig in te palmen. Naast circus mogen bezoekers ook kinderanimatie en muziek verwachten. Foodtrucks en frisse drankjes moeten de zomerse sfeer helemaal op punt stellen.


 

 © Sigrid Spinnox

 evw

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio