©  VTM

Dina Tersago stelt alweer nieuwe lading boeren voor in oproepaflevering ‘Boer zkt Vrouw’

Dina Tersago heeft alweer vier boeren en een boerin gevonden die op zoek zijn naar de liefde. Ze stelt ze vrijdag voor op VTM, al krijg je de singles net als vorig jaar niet echt te zien. Jef, Kevin, Cathy, Raphaël en Stef blijven min of meer “icognito”.

edb

Het vorige seizoen is nog maar net afgelopen, of de volgende lading single boeren staat al klaar. In de oproepaflevering van vrijdag 24 juni worden ze aan de kijker voorgesteld, al krijgt die geen gezichten te zien. Geïnteresseerden schrijven zich dus in op basis van wat er verteld wordt, niet voor de mooie ogen van de boer(in) in kwestie. Die formule bleek in het vorige seizoen een groot succes: meer boeren dan ooit vonden een partner.

LEES OOK. Garry en Els uit ‘Boer zkt vrouw’ uit elkaar, maar boer heeft nieuwe liefde gevonden: “Het is nog heel, heel pril”

In de eenmalige oproepaflevering op vrijdag, meteen na de seizoensfinale van Familie, gaat Dina langs bij Cathy, Jef, Kevin, Stef en Raphaël. Dina probeert dit keer de liefde te vinden voor een uitbaatster van een kinderboerderij, twee melkveeboeren, een boer die frambozen en grondwitloof kweekt en een hoefsmid. De vijf boeren gunnen Vlaanderen een blik in hun leven en op de boerderij, maar niet op hun gezicht. Dina gaat rondneuzen bij hen thuis, babbelt met hun familieleden en vrienden en ze maakt ook kennis met de boeren zelf.

De boeren

Boer Jef is 33 jaar en gebeten door de “koeienmicrobe”. Hij is sinds 4 jaar opnieuw vrijgezel maar vastberaden om daar verandering in te brengen.

Boer Jef 

Boer Jef © VTM

De goedlachse Kevin, 27 jaar, werkt in het landbouwbedrijf van zijn ouders en kweekt daar frambozen en grondwitloof. Kevin is ondertussen meer dan 7 jaar single en zoekt dat ene meisje om samen de vruchten van het leven mee te plukken.

Boer Kevin. 

Boer Kevin. ©  VTM

Cathy, 36 jaar, is een opvallende verschijning die op haar eentje een kinderboerderij runt. Ze heeft zelf geen kinderen maar die wil ze wel graag en ze zoekt een partner die haar beste vriend is in het leven.

Boerin Cathy 

Boerin Cathy ©  VTM

Raphaël is 25 jaar, hoefsmid en altijd goedgezind. Deze stoere bink met een peperkoeken hart houdt van motors en is zot van paarden maar is nog op zoek naar dat ene meisje dat hem helemaal zot maakt. 

Hoefsmid Raphaël 

Hoefsmid Raphaël ©  VTM

Stef is een goedlachse en ambitieuze kerel van 28 jaar die samen met zijn ouders een melkveebedrijf runt. Hij staat positief in het leven en heeft volgens vrienden steeds een glimlach op het gezicht.

Veehouder Stef 

Veehouder Stef ©  VTM

Wie zich aangesproken voelt door een van de kandidaten, kan zich vanaf morgenavond inschrijven via vtm.be. Wanneer het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.  

Boer zkt Vrouw - oproepaflevering, vrijdag om 21.05 uur op VTM. 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio