©  Beerschot

Cederique Tulleners wordt coach van Beerschot U23 in tweede amateurklasse

De beloften van Beerschot, die komend seizoen hun intrede maken in de tweede amateurklasse, krijgen een nieuwe coach: Cederique Tulleners.

yala

De 31-jarige Belg begon in eigen land als jeugdcoach bij onder meer Lommel SK en OH Leuven. Nadien zocht Tulleners exotischere bestemmingen op. Van jeugdcoach op meerdere plaatsen in China tot verantwoordelijke voor de nationale jeugdploegen van Litouwen. Vorige zomer ging hij aan de slag bij United World. Zo werd Tulleners hoofdcoach van Al Hilal United en was hij ook actief op de United World Academy in Dubai. Nu volgt dus de terugkeer naar eigen land bij Beerschot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Na enkele gesprekken werd voor mij al snel duidelijk dat er met veel ambitie en een sterk sportief plan gewerkt wordt bij Beerschot dit seizoen. Ik ben dan ook heel blij dat ik mee in dit sportief project kan stappen”, reageert Tulleners op de clubwebsite.

“Momenteel sta ik mee op het oefenveld bij de eerste ploeg. Zodra de trainingen van de beloften opnieuw opstarten, zal ik mij uiteraard daar op focussen. Maar ik blijf in zeer nauw contact staan met de coach en technisch manager Sander Van Praet. Zo houden we de visie van beide teams hetzelfde, dat verkleint ook weer de afstand tussen de jeugdwerking en de eerste ploeg.”

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio