Onder andere aan de brug van het Battelcomplex zijn er herstellingen nodig. 

Onder andere aan de brug van het Battelcomplex zijn er herstellingen nodig. © Joris Herregods 

Drie nachten lokale hinder op E19 en brug Battelcomplex in Mechelen

Mechelen -

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) laat deze week, eind deze maand en begin juli lokaal herstellingen uitvoeren aan het wegdek van de E19 in Mechelen en op de brug van het Battelcomplex (N16). Tijdens de werken zijn sommige op- en afritten van de autosnelweg dicht en moet het verkeer plaatselijk een omleiding volgen.

Tijdens de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni, vanaf 20u tot 6u,wordt de afrit Mechelen-Noord (9) komende van Antwerpen afgesloten. Ook de afrit van de R6 naar de N16 is dan dicht. Op de brug van de N16 moet het verkeer over een rijstrook passeren en is de oprit van de E19 richting Antwerpen afgesloten. Het verkeer wordt telkens via de E19 naar het op- en afrittencomplex Mechelen-Zuid (10) geleid om daar te keren.

Later deze maand

Tijdens de nachten van donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli, ook vanaf 20u tot 6u, wordt op de oprit Mechelen-Noord (9) van de E19 richting Brussel een voeg in het wegdek hersteld. Gedurende deze twee nachten is de oprit dicht en wordt het verkeer via de E19 omgeleid naar het op- en afrittencomplex van Rumst (8) om daar te keren. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de timing van de werkzaamheden nog wijzigen. svh

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mobiliteit Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio