©  KV Mechelen

Videoanalist Maxim Wouters keert terug naar KV Mechelen

De nieuwste aanwinst van KV Mechelen is een oude bekende. Maxim Wouters (28) keert zoals verwacht terug als videoanalist.

yala

Net als hoofdtrainer Danny Buijs komt Maxim Wouters over van FC Groningen, waar hij zorgde voor video- en data-analyse. Bij KV stond die functie open na het vertrek van Jan Boden.

Wouters kent bovendien al de weg in Mechelen, want hij was er eerder al jeugdtrainer op de Kleine Malinwa. Nadien belandde hij via Antwerp en Beerschot in Nederland.

Thuiskomen

“Ik weet dat het cliché zal klinken, maar dit voelt als thuiskomen”, reageert Wouters op de clubwebsite. “Ik ben al mee naar de training geweest op de jeugdacademie en ik kwam meteen bekende gezichten tegen. De ontmoeting met Filomene was hartelijk. Ik zag spelers terug die ik nog zelf getraind heb zoals doelman Falchou. Alles voelde direct vertrouwd aan.”

“Ik wil graag nog verder groeien, maar daarvoor moet ik nog veel bijleren. Dat kan perfect vanuit de rol van videoanalist, iets wat ik ook met volle overgave doe. En ik weet gewoon dat ik van Danny nog veel kan opsteken. Het feit dat we al op elkaar ingespeeld zijn, maakt de integratie enzovoort natuurlijk nog een pak makkelijker.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio