Supportersclub Inter komt met opvallende richtlijnen na terugkeer van Romelu Lukaku: “Niet kwijlend achter hem lopen”

De supportersclub van Inter Curva Nord Milano - CN69 is hard voor Romelu Lukaku en staat duidelijk niet meteen te springen voor de terugkeer van onze landgenoot naar Inter. “Hij werd gesteund (en behandeld) als een koning, nu is hij een van de velen”, klinkt het onder meer in een statement op sociale media.

vva

Zo staat er onder meer ook het volgende te lezen: “Curva Nord steunt Inter en zal geen bezwaar maken tegen de speler (ondanks het gedrag van afgelopen zomer). Daarom moet niemand hem gaan verwelkomen met sjaals of spandoeken. Alles wat in de toekomst voor hem zal worden gedaan, zal hij moeten verdienen met nederigheid en zweet op het veld.”

“Laat het ook voor iedereen duidelijk zijn dat wij nooit tegen Lukaku zullen juichen als hij weer het Inter-shirt draagt. We nodigen echter alle Inter-fans uit om ook niet in de omgekeerde val te trappen, om meteen kwijlend achter hem aan te lopen. Wij hebben kennis genomen van het verraad van Lukaku (door zijn transfer naar Chelsea vorige zomer, red.) en waren zeer ziek”, klinkt het ook nog. Big Rom weet dus wat zich te wachten staat.

LEES OOK. Kroniek van de voorspelbare ‘Romback’: hoe Lukaku na amper een jaar weer in Milaan staat

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal