Een kan die water in wijn verandert en een massageroller om rode oortjes van te krijgen: dit shopte team Billie deze week

Eindelijk! Vakantie! En dus vind je ons op het terras: in bikini, met onze voetjes (in mooie slippertjes!) omhoog en een kan lekkers naast ons. Of aan zee: boven een kom heerlijke mosselen. Summertime, and the living is easy...

Vrolijke voeten

 

Lise, adjunct-chef: “Een streepje zon aan mijn voeten, check. Nu nog een pedicure boeken en ik ben klaar voor de zomer.”

Slippers ‘You Malta Mix’ van Havaianas, 35 euro

Zicht op zee

 

Nanerle, eindredactie: “Ik kijk ieder jaar keihard uit naar de eerste keer mosselen ergens op een zonnig terras, of met zicht op zee. En als ik ze thuis maak, eet ik ze vanaf nu met dit bestek. Ambachtelijk gegoten in Nederland, en net een echte schelp, maar dan met een beetje meer bling.”

Zeeuws mosselbestek van Anovi, 31 euro

Glanzend groen

 

Eva, lay-out: “Bikini in glanzend groene stof? Daar zeggen we geen nee tegen!”

Bikini ‘Maya’ van Yasmine Eslami, 80,67 euro (top) en 65,54 euro (broekje)

Water kan, wijn ook

 

Lise, adjunct-chef: “’s Ochtends voor water, ’s namiddags voor wijn: willen we dat afspreken?”

Kan van Pols Potten, 42 euro

Zelfliefde

 

Nanerle, eindredactie: “Beetje liefde voor mezelf in de vorm van een hartje aan mijn oor. Grote plus: bedacht en gemaakt in eigen land!”

Cuff ‘Lieverdje’ van Bobby Jewels, 90 euro

Rollen maar

 

Hanne, redactrice: “Als ik dit op de tafel laat rondslingeren, kijkt bezoek me vragend aan omdat het iets weg heeft van een ander gadget. Deze roller verschaft plezier, maar dan wel in de vorm van een gezichtsmassage die zo goed aanvoelt dat het verslavend is. Echt hemels.”

Revitaliserende gezichtsroller van Di, 19,99 euro

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle