Ontdek hier de volledige kalender van alle Antwerpse ploegen in 1A en 1B: Beerschot opent tegen SK Beveren

De kalenders voor het komende voetbalseizoen in 1A en 1B werden woensdagmiddag bekendgemaakt. De eerste vijf speeldagen in de Jupiler Pro League werden dinsdag al gelekt. In de Challenger Pro League, de nieuwe naam voor 1B, opent Beerschot op zaterdag 13 augustus tegen SK Beveren. Lierse K. moet op de eerste speeldag naar Jong Genk, de beloftenploeg van KRC Genk.

Hannes Van Gael

Dinsdag brachten we je al de eerste vijf speeldagen van de Jupiler Pro League. Voor Antwerp en KV Mechelen was het een déjà-vu naar vorig seizoen, want op de openingsspeeldag staan de twee Antwerpse ploegen opnieuw tegenover elkaar. Westerlo treft Cercle Brugge op de openingsspeeldag.

De exacte speeldata en aftrapuren van de eerste zes speeldagen werden bekendgemaakt. Binnenkort worden er weer enkele speelmomenten bekendgemaakt.

 

En hier is ook nog de zesde speeldag

 

Alle speeldagen van Westerlo

 

En die van KV Mechelen

 

Alle speeldagen van Antwerp

 

HIER vind je een overzicht van ALLE speeldagen van alle clubs.

Challenger Pro League

In 1B -omgedoopt tot Challenger Pro League- spelen door de integratie van vier beloftenteams voortaan twaalf clubs. Lierse K. treft meteen zo’n U21-ploeg. De Pallieters spelen op zondag 14 augustus op het veld van Jong Genk. Beerschot ontvangt SK Beveren al op zaterdag. Weliswaar in een leeg stadion, want de Kielse Ratten kregen twee thuiswedstrijden achter gesloten deuren opgelegd door de Pro League. Beerschot-Lierse op speeldag 3 zal dus ook doorgaan zonder fans.

Op speeldag 5 (9-11 september) zijn de fans opnieuw welkom in het Olympisch Stadion. Dan krijgen de Kielse Ratten Lommel over de vloer.

Speeldag 1

 

Speeldag 2:

 

Speeldag 3:

 

Alles van Beerschot

 

Alles van Lierse K.

 

Alles van SK Beveren

 

HIER vind je een overzicht van ALLE speeldagen in 1B.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio