Linda de Mol. ©  ISOPIX

Linda de Mol keert in september terug naar eigen blad LINDA

Linda de Mol keert op 21 september terug naar haar magazine LINDA. Al zal ze minder vaak op de covers van het blad verschijnen. De Mol had haar werkzaamheden bij het tijdschrift en op televisie in januari voor onbepaalde tijd neergelegd na de onthullingen over The Voice of Holland in de onlineserie Boos. Haar voormalige partner Jeroen Rietbergen bekende na de uitzending zich op de werkvloer van The Voice schuldig te hebben gemaakt aan seksueel wangedrag.

Bron: De Telegraaf

“We waren al een tijdje aan het nadenken over andere covers, zonder Linda”, zegt hoofdredacteur Karin Swerink op de website van het tijdschrift. “Dat hebben we een keer gedaan met Michelle Obama en met het bikininummer. Maar de gebeurtenissen hebben het proces versneld.”

De Mol zou al in eerdere interviews hebben aangegeven niet “tot haar zeventigste elke maand op de cover” te willen staan, zegt managing director Louise van Nispen. De presentatrice zal wel op het oktobernummer van het blad verschijnen. De Mol schrijft vanaf dan ook weer zelf het editorial, wat tijdelijk door Swerink werd overgenomen.

Vorige week werd bekend dat De Mol in september weer terug is op televisie, dan wordt de eerder uitgestelde reeks van Miljoenenjacht uitgezonden op SBS6.

Vastgoed

Jobs in de regio