De Grote Schijn 2021. 

De Grote Schijn 2021. ©  Sietse Meeuwesen

Vanaf oktober opnieuw lichtspektakel De Grote Schijn in Rivierenhof: “Unieke totaalbeleving zonder woorden”

Deurne -

Lichtspektakel De Grote Schijn komt terug naar het Rivierenhof. Van 27 oktober tot en met 20 november kan je in Deurne weer gaan kijken naar een prachtig schouwspel van kleur, geluid en natuur. “De Grote Schijn wordt ook in 2022 een unieke totaalbeleving zonder woorden”, zegt regisseur Christophe van Hostauijen.

Saar Van Olmen

Tijdens een twee kilometer lange wandeling door het provinciaal domein van wel 135 hectare groot, word je ondergedompeld in een magische wereld. De natuur is de belangrijkste hoofdrolspeler, maar er zijn ook nieuwe verrassingen te beleven. “Wandelaars kunnen zich tijdens dit spektakel laten leiden langs een volledig nieuw parcours en we werken opnieuw met heel wat indrukwekkende technieken”, zegt Hostauijen. “Op die manier willen we bezoekers nóg meer wijzen op de pracht en kracht van de natuur.”

Op de website kan je een tijdslot kiezen om de lange wachtrijen aan de ingang te voorkomen. Eens binnen mag je de tijd nemen om het parcours af te leggen, want het wordt pas afgesloten om 23u. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis binnen.

Je kan ook kiezen voor een fluisterwandeling om 21.30u. Daar wordt aan wandelaars gevraagd om de tocht in stilte af te leggen.

Info en tickets via www.degroteschijn.be.

 

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio