©  © VRT

‘First Dates’ komt terug, maar met een twist: nu ook vriendschappelijke dates

First Dates zoekt nieuwe daters, al hoeven ze dit keer niet allemaal single te zijn. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe vriendschap, kan je je inschrijven. Dat kondigen ober Leena en barman Bram aan op Instagram.

,edb

In het nieuwe seizoen van First Dates zullen er liefdesdates en vriendschapsdates zijn. Het format blijft verder hetzelfde: mensen worden gematcht op basis van een vragenlijst, gaan samen iets eten in het First Dates-restaurant en kiezen dan of ze elkaar nog willen terugzien. Alleen zijn er bij de inschrijvingen voor het vierde seizoen twee verschillende vragenlijsten: eentje voor kandidaten die liefde zoeken, een andere voor kandidaten die vriendschap zoeken. Inschrijven kan op de website van Eén.

Leena en Bram zijn zeker opnieuw van de partij. Dat laten ze weten in de aankondigingsvideo op Instagram. Wanneer het nieuwe seizoen uitgezonden wordt, is nog niet geweten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. De ‘First Date’ die niemand onberoerd liet: Linda moest snel afscheid nemen van Paul na plots overlijden

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio