© Marc Peeters

15 nieuwe Kempense faillissementsdossiers

Turnhout -

Met 15 nieuwe faillissementen heeft de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, opnieuw een drukke zittingsdag achter de rug. Het overzicht start in Mol waar in de Lakenmakersstraat de bv Atak Group na dagvaarding failliet is verklaard. Het gaat om een detailhandel in huismeubilair. De curator is Eef Stessens.

Marc Peeters

Willem Dijkgraaf, Oosteinde in Baarle-Hertog, verzorgde computerconsultancy activiteiten. Zowel de onderneming als de zaakvoerder werden gedagvaard. Het dossier is in handen van curator Mark Bruurs. In Oud-Turnhout tekende de bv Turnhout Life Style Center aan de Steenweg op Ravels voor algemeen onderhoud en reparatie van auto’s. De boeken werden neergelegd, Ronny Ceusters treedt op als curator.

In Turnhout is thuisverpleegkundige Inge Van Dingenen net als haar gelijknamige onderneming failliet na dagvaarding. Ben De Groof is de curator. Nog in Turnhout en eveneens na dagvaarding is de zakelijke dienstverlener ES Handelsonderneming gevestigd aan de Rubensstraat failliet. Hetzelfde geldt voor de vennoot zaakvoerder Everardus Schuurmans. De curator in deze zaak is Senne Draulans.

Bouwbedrijf bv Markess was gevestigd in de Cipalstraat in Geel. De faling volgde na dagvaarding. De curatoren zijn Noël Devos en Bram Vangeel. In de Fehrenbachstraat valt na het neerleggen van de boeken het doek over de bv Jabe Service. De onderneming vervaardigde metalen constructiewerken. Nog in Geel is in de Gerststraat Christopher Mols failliet. De man was gespecialiseerd in landschapsverzorging. Het bankroet volgde na dagvaarding. De curatoren zijn Gert Verreyt en Thomas Van Bourgognie.

De bv Janssen Colsulting & Training verzorgde ontspanningsactiviteiten. De zetel van de onderneming was gevestigd in de Brouwerijdreef in Mol. Eef Stessens treedt op als curator. De bv Deli Gold, Diamantstraat in Herentals, was een groothandel in diverse goederen. De onderneming werd gedagvaard. De curator is Steven Heylen.

De bv Ravels Grill Room, Grote Baan in Ravels was een horecazaak. De curatoren Rudi Van Gompel en Tom Robeyns handelen dit faillissement na dagvaarding verder af. Ten slotte is Wim Nysmans de curator van de bv Drs. A.J. Van Noort Colsultants, Houvast in Hoogstraten. Ook deze faling werd uitgesproken na dagvaarding.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio