©  foto: Edwin Janssen

Na contactverbod ziet Lil Kleine zoontje Lìo ook niet meer

Jaimie Vaes, de voormalige vriendin van de Nederlandse zanger Lil Kleine, heeft in een interview met RTL Boulevard laten weten dat haar 3-jarige zoontje zijn papa niet meer ziet. Toch hoopt ze daar ooit verandering in te zien: “En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen. En dat gaat nu helemaal goed.”

ltoBron: RTL Boulevard

De Nederlandse rapper Lil Kleine werd in februari 2022 aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin, waarna een einde kwam aan de relatie die al vijf jaar duurde. Jaimie Vaes vertelt nu hoe dat hoofdstuk voor haar officieel afgesloten is. “Tijd heelt echt alle wonden. Dan komt het echt wel weer goed. Het is nu makkelijk om te zeggen: Had ik maar eerder... Maar dat is altijd achteraf. Je moet even door een bittere pil heen en dan gaat het echt wel weer allemaal goed.”

Beiden hebben geen enkel contact meer, aangezien de rapper een contactverbod heeft gekregen. En ook zoontje Lìo, die in 2019 geboren werd, moet het momenteel zonder zijn vader doen. “Lìo is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor hem. Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen. En dat gaat nu helemaal goed”, vertelt Vaes.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio