Queen B is terug: Beyoncé brengt nu al single van nieuw album ‘Renaissance’ uit

Beyoncé heeft deze ochtend een eerste single van haar nieuw album Renaissance op de wereld losgelaten. Op dat album is het nog wachten tot 29 juli, maar de queen geeft haar fans al een voorproefje. Dat hebben ze verdiend: het was meer dan zes jaar wachten op nieuw werk van Beyoncé.

edb

Break My Soul werd om 6.00 uur deze ochtend gereleaset. Het lied is te beluisteren op streamingplatformen en op YouTube, waar voorlopig enkel een lyrical video te vinden is. Als we Beyoncé een beetje kennen, verschijnt er binnenkort een parel van een videoclip bij de single.

Queen B kondigde vorige week aan dat ze eindelijk een nieuw album klaar heeft en dat dat op 29 juli uitkomt. Ze titelde het niet voor niets Renaissance: het is van 2016 geleden dat Bey een volwaardig album loste. Toen zette ze de muziekwereld op zijn kop met het visuele album Lemonade, waarin ze het bedrog van haar man Jay-Z bespreekt. In de tussentijd bracht de wereldster wat filmmuziek uit, maar echte hits scoorde ze in ons land niet meer. Mogelijk heeft ze nu wel weer prijs.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio