Alexander Maes tekent voor twee seizoenen bij Lokeren-Temse

Alexander Maes (30) is officieel voorgesteld bij Lokeren-Temse. De Limburger, die eerder al de kleuren van Beerschot en Lierse K. verdedigde, tekende voor twee seizoenen op Daknam en moet de Waaslanders mee naar de hoogste amateurklasse loodsen.

tsfn

Maes werkte het afgelopen seizoen af bij RC Hades in Tweede Nationale B, nadat hij bij Lierse K. aan de deur was gezet. Met de Hasselaars belandde hij in de middenmoot, maar uit zijn overstap naar Lokeren-Temse blijkt dat Maes meer wil. De Waaslanders grepen in 2022 net naast promotie in Tweede Nationale A en willen volgend seizoen, met trainer Hans Cornelis aan het roer, beter doen.

Op de clubwebsite reageerde Maes: “De reden dat ik voor Lokeren-Temse kies is heel simpel: het is een club met veel ambitie. Bij Lierse miste ik dit toch een beetje. Op Daknam speel ik op een mooi veld, voor veel supporters en in een stadion dat historie ademt. Tijdens mijn gesprekken voelde ik meteen een goede klik. Het helpt ook dat ik jongens als Mathias Schils, Youssef Boulaouali en Simon Vermeiren ken.”

“Ik hoop dit team rust en creativiteit bij te brengen, gecombineerd met werkkracht. Ik probeer steeds verticaal te voetballen en voor de nodige steekpasses te zorgen. Ik hoorde dat de supporters zeer fanatiek zijn en ik vind het geweldig dat ze dat in tweede nationale kunnen opbrengen. Ik hoop dat we op het veld het verlengde van de fans kunnen zijn. Ik kijk er alvast naar uit!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen