©  EPA-EFE

Naakt op de set: deze actrice heeft een goede truc om de schaamte te overwinnen

Seksscènes zijn voor de meeste acteurs oncomfortabel. Maar actrice Christina Ricci (42) heeft haar eigen manier gevonden om met dat ongemakkelijke gevoel om te gaan. “Je zal naar mijn borsten moeten kijken, sorry.”

Bron: Variety

Sinds de komst van intimiteitscoördinators in de film- en televisiesector spreken jonge acteurs veel minder vaak over ongemakkelijke momenten tijdens het filmen van intieme scènes. Ook Euphoria-actrice Sydney Sweeney (24) vertelde in een dubbelinterview met Christina Ricci (42), onder meer gekend als Wednesday Addams in The Addams Family, bij Variety dat ze zich nog nooit ongemakkelijk gevoeld heeft op de set tijdens zo’n scène. Ze voelt zich door haar personage Cassie in Euphoria net zelfzekerder in haar eigen lichaam, zei ze.

Maar Ricci heeft heel andere ervaringen meegemaakt. “Ik ben op de leeftijd gekomen waarop ze dat niet zo veel meer vragen”, zei ze. “Ik geniet er ook niet van. Ik heb eens een film gemaakt waarin ik bijna de hele tijd naakt was. Wat me nog ongemakkelijker maakte, was dat andere mensen zich ongemakkelijk voelden omdat ik naakt was. Dus wat deed ik, - en je zou dit nu waarschijnlijk niet meer mogen doen - ik bleef gewoon naakt. Ik had zoiets van, ‘Laat me me niet raar voelen, alsof ik de persoon ben die zich moet schamen.’ Ik praatte naakt met crewleden. Je zal naar mijn borsten moeten kijken, sorry”, vertelde ze. “Ik wilde dat iedereen om me heen er niet meer op zou reageren, want dan zou ik vergeten dat ik naakt was. En het werkte. Maar het is een van de weinige keren dat ik me echt op m’n gemak voelde naakt voor de camera.”

(sgg)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio