Dochter van Charlie Sheen en Denise Richards verschijnt op OnlyFans: “Niet aan ons om te oordelen”

Sami Sheen, de achttienjarige dochter van acteurskoppel Charlie Sheen en Denise Richards, maakt tegenwoordig carrière op OnlyFans. Dat is het platform waar fans voor een vast bedrag per maand pikante foto’s te zien krijgen van hun favoriete sekssymbolen. En die beslissing van Sami zorgde voor tamelijk wat wrijving tussen vader Charlie en moeder Denise.

Hanne Vandenweghe

Sami Sheen krijgt heel wat kritiek te slikken omdat ze zich aanbiedt op het OnlyFans-platform. Onder meer haar eigen vader, Charlie Sheen, is absoluut geen voorstander. “Ze is nu achttien en woont bij haar moeder. Dit gebeurde niet onder mijn dak”, zei hij in een reactie aan Page six. Richards ving zijn reactie op en nam afgelopen vrijdag haar toevlucht tot Instagram om het over de situatie te hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik moet zeggen dat ik wilde dat ik het zelfvertrouwen van mijn dochter had. Ik bewonder haar talent om negatieve reacties te negeren. Die kunnen je immers vernietigen. Het kostte mezelf jaren en ik heb het soms nog moeilijk. Ik kan ook niet oordelen over haar keuzes, want ik was destijds te zien in Wild things en Playboy. En eerlijk? Haar vader moet ook niet oordelen”, luidt de boodschap.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ze gaat verder dat ze er eigenlijk geen graten in ziet om een account te hebben op het platform. “Is er überhaupt een verschil tussen daar een bikinifoto delen en een gelijkaardige foto tonen via Instagram of Twitter, iets wat we allemaal al hebben gedaan? Omdat je op OnlyFans wordt betaald? Is het dan zo erg om de controle te bewaren en er iets aan te verdienen? Als ik op mijn leeftijd kan betaald worden om in bikini te poseren, zal ik misschien ook beter een profiel aanmaken.”

LEES OOK:

Intussen neemt vader Sheen zijn uitspraak alweer terug. Hij begrijpt de keuze van zijn dochter nu beter. “Denise heeft een aantal opvallende punten belicht die ik in mijn haast over het hoofd heb gezien en heb verworpen”, citeert Us weekly. “Het is meer dan ooit essentieel dat Sami een verenigd ouderlijk front heeft om op te vertrouwen, nu ze aan dit nieuwe avontuur begint. Vanaf dit moment heeft ze onze steun in overvloed.”

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle