©  Peter Malaise

Nu ook officieel: Jasper Stuyven verlengt tot 2025 bij Trek-Segafredo

Een nieuw contract voor Jasper Stuyven. Onze 30-jarige landgenoot blijft minstens tot 2025 bij Trek-Segafredo. Dat nieuws was al even bekend en maandagvoormiddag heeft het Amerikaanse WorldTour-team het ook aangekondigd op sociale media.

Jonas Withouck

“Zoals velen weten is dit het team waarin ik prof geworden ben”, reageert Stuyven op de website van Trek-Segafredo. “Ik ben hier al mijn hele carrière en dat toont aan hoe goed we bij elkaar passen. Ik voel mij sinds het begin welkom, gewaardeerd en gesteund door de ploeg. We hebben enkele mooie overwinningen behaald en hebben mooie momenten meegemaakt. Ik zou er in de volgende drie jaar graag nog wat bijdoen.”

Vanaf volgend jaar krijgen Stuyven en Edward Theuns er overigens nog een Belgische ploegmaat bij. Thibau Nys tekende begin deze maand een profcontract bij Trek-Segafredo. De zoon van de legendarische ex-veldrijder Sven Nys blijft in het veldrijden wel actief bij Baloise Trek Lions. In de lente en zomer gaat hij op de weg rijden voor het profteam van Trek-Segafredo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio