Donderdag 23 juni is het opnieuw Pennenzakkenrock op het Zilvermeer. 

Donderdag 23 juni is het opnieuw Pennenzakkenrock op het Zilvermeer. © Bert De Deken

Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens Pennenzakkenrock

Mol -

Om de grote toeloop voor Pennenzakkenrock donderdag 23 juni in goede banen te leiden, zijn er in Mol een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht. Zo wordt de Baileybrug naar Postel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Op provinciaal recreatiedomein Zilvermeer in Mol vindt donderdag 23 juni opnieuw het kinderfestival Pennenzakkenrock plaats. Daarom worden er donderdag enkele tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht, niet alleen in de omgeving van het Zilvermeer, maar ook in Mol zelf.

Zo geldt er van 6u tot 18u een doorgangsverbod, uitgezonderd plaatselijk verkeer, in de straten Sluis en Zilvermeerlaan. Daarnaast geldt er eenrichtingsverkeer in de Zilvermeerlaan tussen Wolfsbos en Postelsesteenweg. Ook op de Postelsesteenweg (N136) is er eenrichtingsverkeer vanaf de Zilvermeerlaan tot de ingang van ecocentrum De Goren.

Baileybrug afgesloten

Aan het kruispunt Zilvermeerlaan-Postelsesteenweg moet je verplicht rechtsaf slaan in de richting van de Postelsesteenweg. De Baileybrug is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Op de Postelstesteenweg vanaf Kiezelweg geldt er een doorgangsverbod, uitgezonderd de pendeldiensten van Pennenzakkenrock.

Verkeer vanuit Postel moet de omleiding volgen via Diel (Dessel), Dessel, Donk, Turnhoutsebaan, Kapellestraat, Ginderbuiten en N71. Voor vrachtwagens is er een omleiding via Turnhoutsebaan, Kapellestraat, Ginderbuiten en Zuiderring (N71).

Leenhofstraat

De Leenhofstraat wordt gebruikt door pendelbussen van De Lijn. Daarom geldt er in het gedeelte tussen de Turnhoutsebaan en Chrysantenlaan een doorgangsverbod voor ander autoverkeer. Ook is er een parkeerverbod. Daarnaast is er in het gedeelte tussen Chrysantenlaan en Oostervennestraat van de Leenhofstraat nog een doorgangsverbod, uitgezonderd plaatselijk verkeer. (mto)

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mobiliteit Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio