Walter Damen meteen na première ‘Assisen’ op het podium om vervanger Erik Goossens en Bieke Ilegems te feliciteren

Antwerpen -

Strafpleiter Walter Damen kwam na afloop van het rechtbankdrama Assisen in het Antwerpse theater Elckerlyc meteen het podium. Hij wou als eerste Erik Goossens feliciteren met zijn rol als procureur.

Guy Van Vliet

LEES OOK. RECENSIE. Bieke Ilegems en Erik Goossens, onverwachte maar voortreffelijke keuze voor hoofdrollen in ‘Assisen IV’

Strafpleiter Walter Damen wachtte zaterdagavond niet tot de receptie om de procureur in de vierde Assisen te feliciteren. De cast was nog op het podium van theater Elckerlyc na het slotapplaus, toen Walter Damen zich bij Erik Goossens en de andere hoofdrolspelers Bieke Ilegems en Frans Maas haastte.

Normaal zou de strafpleiter zelf de procureur spelen in dit rechtbankdrama maar twee weken geleden gaf hij de rol terug. Erik Goossens nam in allerijl zijn taak over en werd zo meteen ook de tegenstrever van zijn echtgenote Bieke Ilegems, die de advocate speelde.

Walter Damen woonde wel de première bij en zag dat Erik Goossens het schitterend deed. “Heel goed”, zei hij, met twee duimen omhoog, tegen Erik Goossens, terwijl Bieke Ilegems een kus kreeg.

Tijdens het feestje achteraf kaartte het trio nog langer. Assisen is nog tot 3 juli te zien in Theater Elckerlyc.

www.uitgezonderd.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER