©  AFP

Dochter Angelina Jolie en Brad Pitt showt haar strakke dansmoves in video

Shiloh Jolie-Pitt, de dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt, stal opnieuw de show met haar dansmoves. In een video op YouTube is te zien hoe de tiener danst op het nummer Vegas van Doja Cat. Shiloh maakt deel uit van een van de bekendste dansscholen van Los Angeles.

Lien Lammens

De zestienjarige dochter van Jolie en Pitt schittert in een zwart T-shirt van The Beatles met zwarte broek en bijpassende Vans. Ze staat helemaal vooraan en laat samen met twee andere studenten het beste van zichzelf zien.

Moeder en actrice Angelina Jolie liet in een eerder interview al weten dat ze trots is op haar dochter. “Ik vind het fantastisch om te zien hoe gelukkig Shiloh is als ze danst. Ik moedig het aan, niet om haar in een bepaalde richting of carrière te duwen, maar gewoon omdat het haar gelukkig maakt.”

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben samen zes kinderen: Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) en tweeling Knox en Vivienne (12). Het koppel vroeg in 2016 de scheiding aan na een relatie van twaalf jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle