Tommorrowland

 

 ©  BELGA

Tomorrowland organiseert eerste ‘Love Tomorrow’-conferentie rond duurzaamheid met gerenommeerd auteur Yuval Noah Harari

De natuur beschermen en bijdragen aan het welzijn van de volgende generaties, dat is de inzet van de eerste Love Tomorrow-conferentie. En om dat aan de gasten te vertellen, doet Tomorrowland beroep op enkele spraakmakende gastsprekers.

debn

In samenwerking met het Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek (VITO) plant Tomorrowland op 28 juli een eerste duurzaamheidsconferentie. Deze gaat door in - hoe kan het ook anders - De Schorre in Boom.

Met die conferentie wil Tomorrowland samen met VITO jongeren, wetenschappers en beleidsmakers aanspreken over thema’s van empathie tot biodiversiteit en technologie. “Geen enkel ander entertainment-merk raakt jonge harten en stimuleert gedragsverandering zoals Tomorrowland doet. Met Love Tomorrow Conference willen we sceptici overtuigen, de reeds overtuigden inspireren, en de geïnspireerden echte verandering laten creëren. Tonnen inspiratie dus voor de geëngageerde jeugd van vandaag voor de wereld van morgen”, klinkt het bij de organisatie.

(Lees verder onder de foto)

Yuval Noah Harari 

Yuval Noah Harari ©  BELGA

En daarvoor zijn het niet Dimitri Vegas & Like Mike en Armin van Buuren die de line-up verzorgen, maar wel enkele internationale sprekers zoals de Israëlische historicus Yuval Noah Harari, die sinds enkele jaren enorm geroemd is voor zijn titels ‘Sapiens’, ‘Homo Deus’ en ‘21 lessen voor de 21e eeuw’. Ook David Sirota, scenarist van de film ‘Don’t Look Up’, en Ali Tabrizi, producent van de documentaire ‘Seaspiracy’, komen spreken, net als Lieven Vanlommel, oprichter en CEO van het Vlaamse Foodmaker.

De Love Tomorrow Conference wordt georganiseerd door Love Tomorrow en vindt plaats op donderdag 28 juli, vlak voor het derde festivalweekend op het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. Tickets zijn te verkrijgen via de website en kosten 30 euro (-26) of 60 euro (+26).