©  Action Images via Reuters

KV Oostende heeft met Cyprioot Fanos Katelaris eerste zomeraanwinst beet

KV Oostende heeft woensdagavond zijn eerste zomeraanwinst gepresenteerd. De Cypriotische international Fanos Katelaris komt de gelederen versterken. De 25-jarige centrale verdediger maakt transfervrij de overstap van Apollon Limassol, de kampioen uit zijn thuisland.

Bron: BELGA

Op een uitleenbeurt aan het Hongaarse Zalaegerszegi speelde Katelaris tot nog toe enkel in Cyprus. Twee seizoenen geleden versierde hij een transfer van Omonia Nicosia naar Apollon Limassol. Hij deed verder ook al wedstrijdritme op in de voorrondes van zowel de Europa League als de Conference League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Fanos is een erg snelle en sterke centrale verdediger, met ook goede balvaardigheden. Zijn voorwaarts verdedigen past heel goed bij onze speelstijl. Hij komt over als een uiterst gedreven speler met een onberispelijke arbeidsethos. We kijken er naar uit om hem in het team te integreren. De komende weken gaan we verder kijken om de ploeg te versterken richting de start van de competitie”, aldus CEO Gauthier Ganaye.

MEER OVER KV Oostende

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL