Nabestaanden drievoudige moord spelen namen uit drugsmilieu door

De familie en vrienden van de vermoorde Anita D. (54), ­Wesley P. (23) en Rikki J. (47) uit Kessel-Lo spelen namen uit het drugsmilieu door aan de ­politie. Ze zijn er immers van overtuigd dat de sleutel tot de drievoudige moord daar te ­zoeken is.

De levenloze lichamen van de moeder, haar jongste zoon en de vriend des huizes werden afgelopen vrijdagnacht aangetroffen in hun woning, alle drie neergestoken met een mes. Uit de autopsie bleek eerder al dat de piste van een gezinsdrama uitgesloten kan worden. Blijft over: de piste van een externe dader of meerdere daders van buitenaf. Familie en vrienden van de slachtoffers willen dat de daders koste wat het kost gestraft worden en spelen nu mogelijke namen uit het drugsmilieu door aan de politie. Ze zijn er immers van overtuigd dat de oplossing in dat circuit te vinden is. ­Sommigen van hen hebben banden met het milieu en willen zo meer te weten komen.

Nog geen nieuwe verdachten

Het parket van Leuven kon dinsdag geen nieuwe informatie kwijt. Eerder werden twee verdachten – een man en een vrouw – een tijdlang verhoord in het onderzoek, maar zij werden opnieuw vrijgelaten. Volgens onze ­informatie ­werden nog geen nieuwe ­verdachten opgepakt.

(aba, vdk, cds)

Vastgoed

Jobs in de regio