De nationale radio ontdekt Nick Martinet of Murphy Munro. 

De nationale radio ontdekt Nick Martinet of Murphy Munro. © RR

Ranstse singer-songwriter wil nationale radio verder bestormen met nummer ‘Fade Out’

Ranst, Antwerpen -

Met zijn vorig nummer wist Nick Martinet, alias Murphy Munro, uit Ranst een belangrijk doel aan te vinken, namelijk opgepikt worden door de nationale radio. Met het nieuwe Fade Out wil hij deze airplay uitbreiden.

Filip Spoelders

Look at us now van eind vorig jaar was dus de single die Murphy Munro nationale aandacht gaf. “Het nummer kreeg heel wat fijne reacties uit zeer uiteenlopende hoeken. Maar nog belangrijker was de airplay op nationale radio. In navolging van deze single verscheen ook het eerder uitgebrachte Long Gone in de playlist. Een live optreden en een interview tijdens het Radio 2-programma Bene Bene was echt de kers op de taart en dit smaakt naar meer”, hint Nick naar zijn nummer Fade Out dat dinsdag wordt gelanceerd.

Ingetogen popnummer

De leerkracht aan PIVA in Antwerpen wil samen met zijn producer Manic Youth nu door meerdere zenders worden opgepikt. “Het is opnieuw een ingetogen nummer met stevige inhoud. Deze keer kruip ik in de huid van iemand die lichaam en geest gestaag achteruit voelt gaan. Hij krijgt daar geen controle over en mijmert over mooie vervlogen tijden. Het is een pakkend, maar duidelijk een echt popnummer dat geen ballade is. Het is de perfecte Murphy Munro-mix dus.”

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio