Rebel Wilson (rechts) met vriendin Ramona Agruma (links) ©  Instagram Rebel Wilson

Journalist dwingt Rebel Wilson om uit de kast te komen: “Ik gaf haar twee dagen om te reageren”

Een Australische journalist ligt onder vuur nadat hij Rebel Wilson onder druk heeft gezet om uit de kast te komen. De actrice heeft al enkele maanden een relatie met een vrouw, maar dat was nog niet bekend.

jvhBron: People

De Australische actrice kondigde vrijdag op Instagram aan dat ze al zes maanden een vriendin had, de Letse modeontwerpster Ramona Agruma. “Ik dacht dat ik zocht naar een Disneyprins, maar misschien was een prinses wat ik al die tijd nodig had”, zei Rebel Wilson op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Enkele uren later schreef Andrew Hornery, een journalist met een roddelrubriek in de krant Sydney Morning Herald, dat Wilson zijn primeur had “afgepakt”. Volgens Hernery had hij het nieuws over de relatie ontdekt en had hij Wilson “uit respect” twee dagen de tijd gegeven voor een officiële reactie. De verontwaardiging van Hornery, alsof het zijn recht was om het nieuws over de geaardheid van Wilson wereldwijd bekend te maken, kwam hem op bijzonder veel kritiek te staan.

Wilson is blij met de steun die ze op sociale media kreeg tijdens de heisa. “Bedankt daarvoor: het was een moeilijke situatie, maar ik probeer die elegant op te lossen”, schrijft ze op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER