©  Raymond Lemmens

IN BEELD. Lierse K. herneemt vandaag de trainingen

Lierse begon vandaag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in 1B. In deze ‘eerste fase’ zullen de Pallieters trainen tot 29 juni. Nadien zijn de spelers weer vrij en dienen ze een individueel programma af te werken. Op 11 juli volgt dan deel twee van de voorbereiding met het oog op de competitiestart.

kugu

LEES OOK. Coach Tom Van Imschoot trapt nieuw seizoen op gang met Lierse: “Kern moet nog met vier gevestigde waarden worden gespijsd”

Coach Tom Van Imschoot verwelkomde vandaag 23 spelers. Nog niet van de partij was nieuwkomer Maxime De Bie, die pas op 14 juni aansluit. Matisse Thuys behoort als tester wel tot het gezelschap. Thuys is een middenvelder, die zijn jeugdopleiding bij Genk genoot en nadien onder meer voor MVV en ASV Geel voetbalde. De voorbije seizoenen was hij aan de slag bij Wezet.

Met Sam Vanderhallen, Daan Smets, Maxime Limbombe, Ilyas Siraj, Faisal Bekkour en Lennart Leemans krijgen ook een half dozijn jongeren de kans om zich te tonen tijdens de voorbereiding. Zij zullen de komende weken door de sportieve staf worden geëvalueerd.

Enkele sfeerbeelden van de eerste training:

 

 ©  Raymond Lemmens

 

 ©  Raymond Lemmens

 

 ©  Raymond Lemmens

 

 ©  Raymond Lemmens

 

 ©  Raymond Lemmens

 

 ©  Raymond Lemmens

 

 ©  Raymond Lemmens

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws

Vastgoed

Jobs in de regio