©  BELGA

Ook Reda Halaimia neemt afscheid van Beerschot

Reda Halaimia zakt niet mee met Beerschot naar 1B. De club bevestigt dat de zesvoudig Algerijns international volgend seizoen voor "een nieuwe sportieve uitdaging kiest".

yalaBron: BELGA

Halaimia is zo al de zesde speler die gebruikmaakt van de degradatieclausule in zijn contract. Deze winter mocht hij met Algerije nog proeven van zijn allereerste Afrika Cup. Een degradatie naar de Belgische tweede klasse past niet in zijn carrièreplan. Er zouden meerdere clubs interesse tonen, maar voorlopig is het nog niet duidelijk waar hij volgend seizoen zal spelen.

De intussen 25-jarige rechterflankverdediger kwam in de zomer van 2019 naar de Ratten en speelde meteen kampioen in 1B. In totaal droeg hij het shirt van Beerschot in 69 wedstrijden, afgelopen seizoen was hij goed voor 27 matchen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beerschot bevestigde in hetzelfde statement ook het vertrek van Pierre Bourdin, daags nadat de Franse verdediger dat zelf had aangekondigd op zijn sociale media.

"Beerschot wil zowel Pierre als Reda bedanken voor het geleverde werk de afgelopen seizoenen. De club wenst beide verdedigers veel succes in de toekomst", klinkt het.

LEES OOK. Pierre Bourdin klaar om Beerschot te verlaten: “Tegen beloften spelen in zo goed als lege stadions, dat wil ik niet”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio