Vlammen maar! Rode Duivels spelen tegen Polen in shirts van Red Flames

In hun tweede groepswedstrijd van de Nations League, morgen tegen Polen, zullen de Rode Duivels in een bijzondere outfit spelen: de nieuwe uitrusting van de Red Flames. Die hebben, met oog op hun EK, voor het eerst hun volledig eigen uitrusting. De Rode Duivels zullen in een zwart shirt, rode short en rode kousen voetballen.

De Rode Duivels brengen door de uitrusting van de Red Flames aan te trekken een eerbetoon aan hun vrouwelijke collega’s tijdens de match tegen Polen en hulde aan de evolutie die het Belgische vrouwenvoetbal vandaag doormaakt.

De Red Flames trekken in juli naar Engeland voor hun tweede Europees Kampioenschap op rij. In groep D nemen de Flames het op tegen IJsland (10 juli), Frankrijk (14 juli) en Italië (18 juli).

“Net daarom is dit de perfecte gelegenheid voor onze Rode Duivels om hun steun te betuigen aan onze Flames in de aanloop naar het EK. Na #DEVILTIME vorig jaar, pakken we midden juni uit met #FLAMETIME”, klinkt het bij Manu Leroy, directeur marketing en communicatie van de Voetbalbond.

LEES OOK. Rode Duivels krijgen les mensenrechten voor WK

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Vastgoed

Jobs in de regio