©  SNS Group via Getty Images

Onrust bij Polen: Milik hoogst onzeker, irritatie over Lewandowski

Het ziet ernaar uit dat de Rode Duivels Arkadiusz Milik niet moeten vrezen. De 28-jarige spits van Olympique Marseille is op de sukkel met een spierblessure. Het voorbije weekend bleef Milik als een van de enigen in het spelershotel om te revalideren – de rest van de selectie kreeg vrij – maar de verwachting is dat hij niet speelklaar raakt voor de match op de Heizel. Ook Krystian Bielik, Matty Cash en Kamil Jozwiak zijn onzeker.

Pieter-Jan Calcoen

De berichtgeving over de geblesseerden was in Polen echter geen voorpaginanieuws. Daar ging het de afgelopen dagen alleen maar over een nieuwe aflevering in de soap rond sterspeler Robert Lewandowski (33). De topschutter wil Bayern inruilen voor FC Barcelona en heeft dat ook publiekelijk verklaard, maar dat is niet naar de zin van de Duitsers.

“We hebben altijd gezegd dat Robert een contract heeft tot 30 juni 2023 bij FC Bayern. En een contract is een contract”, was voorzitter Herbert Hainer stellig. “Waardering is geen eenrichtingsverkeer. We zijn gelukkig in een positie dat we geen financiële problemen hebben. We willen de beste spelers hebben en Robert is een van de beste. Daarom ga ik er vast van uit dat hij komend seizoen weer voor ons speelt.”

Vastgoed

Jobs in de regio