©  ISOPIX

Liverpool houdt ervaren James Milner aan boord

Liverpool heeft maandag bekendgemaakt dat James Milner een contractverlenging heeft ondertekend voor één extra seizoen. De polyvalente middenvelder beschikte over een aflopende overeenkomst op Anfield Road.

Bron: BELGA

De 36-jarige Milner kwam zeven jaar geleden toe bij de Reds en won onder coach Jürgen Klopp alles wat er te winnen viel. Hij schreef een Premier League (2020), Champions League (2019) en WK voor clubs (2019) op zijn palmares. Daar kwam dit seizoen nog een FA Cup en League Cup bij. Liverpool verloor eind vorige maand de finale van de Champions League van Real Madrid (1-0). In de Premier League was zijn ex-team Manchester City nipt te sterk.

Milner speelde de voorbije jaren 289 officiële wedstrijden voor Liverpool, waarin hij 26 keer scoorde. Het voorbije seizoen was hij geen vaste basisspeler meer, maar kwam toch tot 39 wedstrijden.

Milner speelde in het verleden ook 61 wedstrijden voor de Engelse nationale ploeg. In clubverband kwam hij eerder uit voor Leeds United, Swindon Town, Newcastle United, Aston Villa en Manchester City.

Vastgoed

Jobs in de regio