© TVO

Hans Cornelis is nieuwe trainer Lokeren-Temse

Lokeren-Temse heeft een nieuwe hoofdtrainer. Oude bekende Hans Cornelis (39) moet de Waaslanders in het nieuwe seizoen 2022-2023 de promotie bezorgen. Cornelis was vroeger zelf speler van onder meer Club Brugge, Racing Genk en Cercle Brugge. Hij volgt Jean-Pierre Vande Velde op.

tsfn

Vande Velde nam in april het roer over van de ontslagen Urbain Spaenhoven. Hij greep met de Waaslanders naast de titel en ook het verhaal in de eindronde liep op een sisser af. Nu is het dus aan Cornelis om Lokeren-Temse naar de hoogste amateurreeks te loodsen. T2 Geert Dirinck, keeperstrainer Björn Uyttendaele en video-analist Christophe Schelfaut moeten hem daar bij helpen.

Voor Cornelis is het zijn tweede job als hoofdtrainer. Tot nu was hij trainer van reeksgenoot Zwevezele, waar hij ook zijn carrière als speler afsloot in 2020. Verder was hij als profspeler actief bij Club Brugge, Racing Genk, Cercle Brugge en KMSK Deinze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen