Pop-it, hét popkoor uit Zandhoven, treedt op in GC Den Boomgaard in Broechem. ©  Pop-it

Popkoor Pop-it brengt twee aanstekelijke concerten vol ambiance en herkenbare muziek

Zandhoven, Broechem -

Een concert waarbij je niet op je stoel kan blijven zitten. Die garantie krijg je bij Pop-it, een zesstemmig popkoor uit Zandhoven, dat op 4 en op 5 juni twee optredens geeft in GC Den Boomgaard in Broechem (Ranst).

‘Telling stories’, heet de concertreeks. Na twee coronajaren, kijken de zangeressen en zangers van Pop-it er samen met hun live-band geweldig naar uit om weer op het podium te kunnen staan.

Pop-it repeteert elke zondag in zaal ‘t Veld in Zandhoven en gaat ook jaarlijks op koorweekend om een heel weekend te zingen ter voorbereiding van het concert.

Pop-it gaat verhalen vertellen tijdens zijn concerten. © rr 

Na de coronapandemie zijn er verschillende nieuwe leden bijgekomen. Op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni om 20u brengt Pop-it twee concerten in GC Den Boomgaard in Broechem (Ranst).

Ze brengen verhalen uit musicals als Rent, Greatest Showman, Wizard of Oz en West Side Story.

Ook films passeren de revue met klassiekers uit Disney- en Bondfilms, aangevuld met popsongs van Queen tot Yasmine. En dit allemaal onder leiding van de zeer gedreven dirigente Ellen Verheyen.

Er zijn nog tickets beschikbaar, te bestellen via https://tickets.musicalonstage.be/

“Het is niet zomaar een concert. Het is een concert waar je niet op je stoel kan blijven zitten! Kom kijken en dans mee”, laten de doorgaans zéér betrouwbare Pop-it-koorleden weten. kma

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio