Dimitri Van den Bergh mist vier matchdarts op rij en verliest op Dutch Darts Championship

Dimitri Van den Bergh is niet voorbij de tweede ronde geraakt op het Dutch Darts Championship (PDC/ET8/165.000 euro). In het Nederlandse Zwolle moest ‘The Dreammaker’ met 6-5 zijn meerdere erkennen in de Kroaat Boris Krcmar.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Krcmar nam aanvankelijk een 2-0 voorsprong nadat Van den Bergh drie darts miste voor een 1-1 stand. Vanaf het derde spelletje wierp Van den Bergh (PDC-8) zijn beste darts. Zo brak hij tot twee keer toe door de darts van zijn tegenstrever en nam hij achtereenvolgens een 4-2 en een 5-3 voorsprong. Krcmar (PDC-57) milderde tot 5-4 waarna de 27-jarige Antwerpenaar vier darts miste voor de overwinning.

De 42-jarige Kroaat greep zijn kans en brak door de darts van Van den Bergh waarna hij met een 180 maximum en een 68 uitworp onze landgenoot met 6-5 huiswaarts stuurde. De Kroaat wierp een gemiddelde van 97.25 tegenover 95.39 voor Van den Bergh, die met een check-out gemiddelde van 26.3 procent ook moest onderdoen voor Krcmar. Die kwam uit op 55.6 procent.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Darts