©  ISOPIX

Champions League-finale laatste match van Sadio Mané voor Liverpool? L’Equipe en Bild: “Hij staat dicht bij vertrek naar Bayern München”

Wordt de Champions League-finale tegen Real Madrid het laatste kunststukje van Sadio Mané (30) voor Liverpool? De Franse sportkrant L’Equipe en de Duitse sportkrant Bild menen van wel. De Senegalees gaat zijn laatste contractjaar in en Bayern zou bereid zijn 30 miljoen euro voor hem te betalen.

Michael Van Damme

Sadio Mané is aan zijn zesde seizoen bezig bij Liverpool, maar de kans is reëel dat het daarbij blijft. L’Equipe weet dat de makelaars van de Senegalees tien dagen geleden een onderhoud hebben gehad met Hasan Salihamidzic, sportief directeur van Bayern München. Beide partijen zouden gecharmeerd zijn door elkaar.

Er zou bij Bayern een contract van drie jaar klaarliggen voor Mané en er is sprake van een transfersom van 30 miljoen euro. De komst van Mané zou een vertrek kunnen inluiden van Robert Lewandowski, die in München eveneens zijn laatste contractjaar ingaat en flirt met FC Barcelona. Maar evengoed kan Mané als flankaanvaller uitgespeeld worden mocht Serge Gnabry vertrekken.

De Duitse tabloidkrant Bild vult al enkele dagen kolommen met het verhaal. Mané zelf voedde de speculaties door een interview waarin hem werd gevraagd of hij langer bij Liverpool blijft. “Die vraag zal ik na de Champions League-finale beantwoorden”, zei hij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio