Tijdens de Roefeldag in Vosselaar kunnen kinderen even meedraaien bij de politie. 

Tijdens de Roefeldag in Vosselaar kunnen kinderen even meedraaien bij de politie. © Bart Van den Langenbergh

25ste Roefeldag gaat gepaard met spetterend feest

Vosselaar -

Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen zich nog tot en met zondag 29 mei inschrijven voor de Roefeldag op zaterdag 18 juni in Vosselaar. De 25ste Roefeldag wordt een echte feesteditie.

Na een onderbreking van twee jaar kan de Roefeldag in Vosselaar weer op volle kracht doorgaan op zaterdag 18 juni. Al een kwart eeuw lang kunnen kinderen uit de gemeente deelnemen aan allerlei activiteiten zoals meehelpen in een aantal handelszaken, een bezoek brengen aan de politie, deelnemen aan knutselworkshops of meedoen met spelletjes.

Kinderen uit Vosselaar geboren tussen 2010 en 2016 kunnen zich nog tot en met zondag 29 mei inschrijven voor de 25ste Roefeldag. Maximaal vier kinderen kunnen zich samen in een groepje inschrijven.

Na een hele dag vol activiteiten maken de deelnemers om 15.30u een groot Roefelmannetje op het terrein Geitenblak. Van 16u tot 19u is er aan de Cingel een spetterend slotfeest voor het hele gezin met een optreden van De KetnetBand Live, kinderdisco Dansbaar en een reuze frietfestijn. Deelname kost 7,5 euro per persoon. In de prijs zijn een friet met saus, een curryworst en een ijsje inbegrepen. Drankjes zijn te koop aan 1,5 euro. (bvdl)

www.roefelvosselaar.be

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio